ODRŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA

Održavanje i čišćenje poslovnog prostora je osnovna usluga koju Bolić-Tim D.O.O pruža. Profesionalno i kvalitetno održavan poslovni prostor ujedno predstavlja i poslovanje potencijalnim klijentima u najboljem svetlu. Naravno, svaka firma može poslovni prostor održavati i sama, ali da li je to dovoljno kvalitetno i da li se stiče utisak ozbiljnosti na osnovu higijene, pitanje je na koje svaki vlasnik kompanije mora prvo sebi dati odgovor.

Rešenje je svakako u angažovanju profesionalnog osoblja za usluge održavanja i čišćenja poslovnog prostora, jer se samo na taj način možete, kao vlasnik firme, u potpunosti okrenuti drugim bitnim stvarima u oblasti poslovanja. Bolić-Tim D.O.O je upravo to rešenje.

ČIŠĆENJE NAKON GRAĐEVINSKIH RADOVA

Čišćenje nakon građevinskih radova je neizbežan posao, nimalo lak i nimalo jednostavan. U zavisnosti od vrste i obima građevinskih radova, posao čišćenja , kako poslovnog, tako i stambenog prostora nakon građevinskih radova gradnje ili renovacije može zahtevati veći ili manj broj ljudi i specifičnu opremu.

Cena čišćenja nakon građevinskih radova

Budući da čišćenje nakon građevinskih radova može biti specifično i drugačije u različitim slučajevima, cena usluge čišćenja posle izvođenja građevinskih radova se formira po izlasku na teren. Na osnovu stepena zaprljanosti mesta na kome su vršeni građevinski radovi, količine otpada za odnošenje i sl., vrši se i procena vrste opreme i tehnike, kao i broja osoblja  potrebnog za kompletno čišćenje u datom roku. Cena usluge čišćenja nakon građevinskih radova se formira na osnovu procene i dogovora sa klijentom, odnosno naručiocem usluge čišćenja posle građeviskih radova na izgradnji, rušenju ili renovaciji.

Trajanje čišćenja nakon građevinskih radova

Rokovi za izvršenje usluge čišćenja nakon građevinskih radova se takođe određuju na osnovu procene . Bolić-Tim D.O.O  će se svakako potruditi da rokovi čišćenja budu što kraći, ali u situacijama gde postoji velika količina građevinskog otpada za iznošenje ili gde su izvršeni obimni građevinski radovi, usluga sigurno ne može biti izvršena u jednom danu.

ČIŠĆENJE STANOVA

Čišćenje i održavanje stana – Kompletna usluga

Čišćenje i održavanje stana je usluga koju  Bolić-Tim D.O.O doo pruža velikom broju građana već duže vreme.
Sistem čišćenja stanova nas sigurno odvaja od konkurencije, kako po predanosti, temeljnosti , tako i po ceni koja je veoma konkurentna na domaćem tržištu usluga čišćenja i održavanja. Naši klijenti trajno koriste naše usluge čišćenja stanova zato što prepoznaju kvalitet i profesionalnost i jer naš rad obezbeđuje čistoću stana do najsitnijih detalja sve do sitnih detalja. Rotacioni sistem čišćenja stanova po kojem  BolićTim  je izuzetno efikasan, a usluga je brza, efikasna i kvalitetna, što potvrđuje sve veći broj novih klijenata koji do nas dolaze po preporuci.
Vaše zadovoljstvo je 100% zagarantovano!

Kako se čišćenje i održavanje stana radi?

Čišćenje i održavanje stana počinje temeljnim i detaljnim čišćenjem stana od grubljih nečistoća. Pri prvom ćišćenju, naši zaposleni će temeljno očistiti stan, sa posebnim osvrtom na kuhinju i kupatila. U toku drugog čišćenja čisti se takođe ceo stan, ali ovog puta ćemo obezbediti detaljno čišćenje spavaćih soba i dnevnog boravka. Usluga čišćenja i održavanja stana se pri svakoj poseti radi drugačijim redosledom čime se pruža najkvalitetnija usluga čišćenja po principu rotacije. Naravno, ukoliko postoji prioritet koji klijent postavlja, usluga čišćenja stana se sprovodi odgovarajućim redosledom po zahtevu klijenta.

 

Čišćenje i održavanje kupatila

Brisanje paučine, brisanje prašine, čišćenje podova, čišćenje toaleta, čišćenje ogledala, čišćenje slavina i tuš bateriaj, čišćenje tuš kabina i kada, čišćenje pločica na zidovima i podu...

Čišćenje i održavanje spavaćih soba

Brisanje prozora, čišćenje podova, brisanje prašine, uklanjanje paučine, detaljno čišćenje vrata i štokova, usisavanje, ribanje podnih površina

Čišćenje i održavanje dnevnog boravka

Brisanje prozora, čišćenje podova, brisanje prašine, uklanjanje paučine, detaljno čišćenje vrata i štokova, usisavanje, ribanje podnih površina, čišćenje trpezarijskih elemenata

 

Čišćenje i održavanje kuhinje

Čišćenje visećih delova, čišćenje šporeta i rerni, čišćenje i ribanje podova, pranje sudova, pranje i odmašćivanje sudopera, slavina, čišćenje frižidera i zamrzivača, brisanje prašine, brisanje paučine, iznošenje smeća, čišćenje mikrotalasnih peći, čišćenje aspiratora, vrata i štokova.